071 - 203 2424

Mijn blog

In het kader hieronder vind je een overzicht van de vijf meest recente blog berichten die ik op deze site heb geplaatst met direct daaronder mijn nieuwste blogpost. Ik vind het leuk om jullie reacties op mijn verhalen te lezen!

Om een van de andere artikelen te lezen, kun je op de desbetreffende titel klikken. Voor een overzicht van alle door mij geplaatste blogberichten op deze website klik je hier.

26 Jan 2021 - KYAN, een documentaire van ontroering en (h)erkenning
13 Feb 2020 - Documentaire Kyan ook in 2020 op het grote scherm
06 Apr 2018 - Een ongebruikelijk verzoek - Het verhaal van Devin
Documentaire Kyan ook in 2020 op het grote scherm
Devin was pas vijf jaar toen zijn broertje, nog maar een paar dagen oud, overleed. Ruim 23 jaar later wil hij weten hoezeer de dood van Kyan hem heeft beinvloed. Samen met zijn partner van filmproductiebedrijf Spekkoper Films maakte hij een documentaire. De documentaire heeft inmiddels al drie keer volle zalen getrokken en wordt ook op maandagavond 17 februari en zondagavond 22 maart vertoond in Filmtheater Voorschoten, Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten.


Klik op bovenstaande afbeelding voor een grotere weergave van het krantenartikel

Kaarten reserveren
De voorstelling van de documentaire KYAN is te zien op maandagavond 17 februari en zondagavond 22 maart om 19.30 uur in het Filmtheater, Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan, Voorschoten. Na de voorstelling is er gelegenheid tot napraten. ‘Telkens weer krijgen we mooie en ontroerende reacties en zien en horen we dat verhalen gedeeld worden, ook verhalen die al jarenlang op slot hebben gezeten en blijkbaar bevrijd kunnen worden door het gezamenlijk kijken naar deze documentaire’.

Kaarten zijn online verkrijgbaar à 9 euro via https://kyandocumentaire.eventbrite.nl

Geplaatst op 13 Feb 2020 door MoniqueName: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
Monique Koel - Psycholoog Leiden
Monique Koel
  • Geregistreerd therapeut
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook in de avond of in
  • het weekend afspreken
  • Also for therapy in English
Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van je!

contact